keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Maskotti ja sen kaverit

Hei ystävät,

17.6.13 rakas kotipaikkani Ähtäri Zoo täytti 40 vuotta! PALJON ONNEA ÄHTÄRI ZOO! Pyöreitä vuosia juhlittiin monin juhlallisin tavoin, kuten taikurin esityksillä, laulaja Topi Sorsakosken patsaan paljastuksella ja juhlagaalalla.

Uusi patsas uuden sisäänkäynnin luona

Upean näköinen juhlaohjelma



Kaikki oli niin juhlavaa ja hienoa, niin minulle kerrottiin... Niin, kerrottiin. Minä en nimittäin ollut paikalla! Tarkkaavaisimmat vierailijat saattoivatkin huomata, että koko gaalassa oli iso, Santerin kokoinen aukko. Noh, minulla oli syyni ja sanonpa että hyvät sellaiset. Olin nimittäin täällä:
Jonne Jääkarhun synttärijuhlat
Ranuan oma maskotti Jonne Jääkarhu järjesti synttärijuhlat 30-vuotisen Ranua Zoon kunniaksi. Kyseessä oli samalla Suomen toiset maskottisynttärit (Maretariumin Hanna Hauki järjesti ensimmäiset), joten en vain voinut vastustaa kiusausta! Minulla oli todella kivaa kaikkien muiden maskottikavereideni kanssa.

Keitä kaikkia tunnistat?


Jonnen hienot juhlat saivat minut muistelemaan omaa karhumaista elämääni. Aloitin maskottiurani Ähtärissä vuonna 2004, joten ensivuonna minäkin voisin ehkä viettää omia 10-vuotissynttäreitäni ja kutsua muut maskotit kylään...? Sinäkin, lukijani, olisit tietenkin tervetullut! Tutkiskelin vähän arkistoja kirjoitus- ja valokuvausapulaiseni Emmin avustuksella (kyllä, karhunsormilla on vaikea kirjoittaa koneella, eli tarvitsen apulaisen!) ja löysimme kaikki nämä kuvat. Enkö olekin vain komistunut vuosien varrella? Mikä kuvistani on suosikkisi?

Ihka ensimmäisiä mainoskuviani
Minisuomessa poliisina
Talvella

Jouluna tonttuilemassa
Matka2013 messuilla ystäväni Hakkaraisen kanssa





Näyttävä poseeraus


Siinä kaikki tältä erää, nähdään Ähtäri Zoo Campingissä juhannuksena! En malta odottaa... :)

Rakkain terveisin,
Santeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti