torstai 27. kesäkuuta 2013

Perhejuhannusta viettämässä

Hei ystävät!

Juhannus se on karhuillakin ja tällä kertaa päätin viettää sen yhdessä suosikkipaikoistani, Ähtäri Zoo Campingissa! Leirinnän väki oli suunnitellut kaikenlaista mukavaa tekemistä lomalaisilleen, kuten lettukestejä, aarteenmetsästystä, ongintaa ja kasvomaalausta. Itse kävin paikalla perjantaina puolella, sillä vaistosin nenässäni, että päivästä tulisi upea. Ja se olikin! Ihana auringonpaiste helli meitä koko päivän ja kaikki lomalaiset tervehtivät minua iloisesti. Sain niin paljon haleja etten kyennyt laskemaan niitä karhunsormilla. Kaikki vaikuttivat niin kovin innostuneilta nähdessään minut, että ihan meinasin punastua! Mahani oli kuulemma mukavan pehmeä halattava... :)



Kävelymme johti meidät myös leirinnän minigolfradalle. Minua yllytettiin kokeilemaan puttausta ja saimmekin yhdeltä mukavalta perheeltä pallon ja mailan lainaan. Kiitos vielä kerran! 5 lyöntiä taisi mennä tuon radan suorittamiseen. Onneksi minulla oli nopeita pallonpalauttajia ympärilläni, jotka toivat pallon takaisin silloinkin kun se lensi radan ulkopuolelle! Ups... Seuraavalla kerralla voisin varmaan mennä hankkimaan jo sen värikkään kortin jolla ammattilaisgolfia saa pelata. Odottakaas vain, niin ensi kesänä tämä karhu on jo Moksun golfin maastoissa!



Nyt saimme minusta lopulta sen pyöräilykuvan mikä jäi toissa viikolla hillerivierailulla ottamatta. Leirinnän uskolliset pyörät Terässiipi ja Jupiter saivat kokea miltä karhu tuntuu kyydissä. Hyvin tuntuivat kestävän, vaikka vähän natisivatkin. Liikkeelle en uskaltanut lähteä tällä kertaa, sillä ympärilläni pyöri niin paljon pieniä ihmisystäviä että seurustelin mieluummin heidän kanssaan.

Jupiter käytössä!
Illalla minulle kerrottiinkin jännittäviä uutisia: leirinnän väellä oli niin kova kiire lettukestien valmistelussa, että he tarvitsivat apua lipunnostossa. Näin tilaisuuden sankarillisuudelle ja nostin karvaisen tassun ilmaan. "Tässä on vapaaehtoinen karhu!". Lettumaistiaisen jälkeen (kiitos Katri ja Heli) lähdinkin ystäväni ja osa-aikaisen apulaiseni Emmin kanssa lipunnostoon. Minua hieman jännitti, että kompastun koko kansan edessä lippu tassuissani, kaikkien katsoessa. Selvisin kuitenkin kunnialla lippusalolle asti. Emmi sitoi solmut ja nosti lipun liehumaan salkoon. Kyllä Suomessa onkin sitten kaunis lippu! Tilaisuus oli hienon juhlallinen ja olin ylpeäni saadessani auttaa.


Juhannusasukkaiden ohjelma jatkui vielä juhannustervehdyksellä karhuille. Eläintenhoitaja Heidi oli leirinnän portilla vastassa lomalaisia johdattamaan heidän tervehtimään Mimmiä, Mörriä, Jakia ja Nukaa. Lähdin aluksi mukaan, mutta juhannuksen lämpö otti minusta voiton jo susiaitauksen kohdalla. Heilutin siis mukaville leirinnän asukkaille hyvät juhannukset ja lähdin omaan juhannuksen viettooni kotiani kohti.


Kiitos hienosta juhannuksesta kaikille, nähdään ensi vuonna taas!

Rakkain terveisin,
Santeri

P.S. Minulle kerrottiin, että Ähtäri Zoo Camping on myös Facebookissa! Leirinnän väki kertoi minulle, että heistä saa tykätä, mahtavaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti