maanantai 15. heinäkuuta 2013

Silver Busters - Venemiehet

 Hei ystävät,

tällä kertaa sain kutsun Mesikämmenen venelaiturille. Tallustellessani laiturille päin, jännitykseni vain kasvoi: minulle oli kerrottu, että luvassa olisi hurjaa menoa! Mitähän se tarkoitti... Laiturille saapuessa asia selvisi, sillä vastassani olivat Silver Busters, eli Venemiehet!

Kuvassa venemiehet Joona ja Tapio, Aleksi ei kerinnyt tällä kertaa kuvaan.
"Tervepä terve", huikkasi Kapteeni Tapio. Jutun juoni alkoi valkenemaan karhun aivoilleni. Taitaisin päästä veneilemään. "Mitäs veneitä sinulla on täällä", kysäisin jännittyneenä. Vaikken tekniikasta mitään ymmärräkään, niin veneet ainakin näyttivät komeilta. "No täältähän löytyy 3 Silver ja 3 Buster venettä. Ominaisuuksiin voi tutustua tarkemmin vaikka tästä linkistä. Kokeillaan tällä kertaa tuota Hawkia, eli Haukkaa", Tapio kertoi. Katselin venerivistöjä ja näin Haukan, Ketun ja Suden rivissä, mutta missäs Karhu on...?


Ahaa, nyt selvisi, sehän on venemiehillä univormussa! "Aika komeat liivit," tuumasin. Minullekin kelpaisi. No, sitten jo lähdettiinkin järvelle. Pakko kuitenkin tunnustaa... Se oli liian hurjaa minulle! Yksi käännähdys järvellä ja tämä karhun karhun pää oli jo niin pyörällä, että oli pakko luovuttaa. Taidan pitäytyä pyöräilyssä. Hiukan nolostuneena pyysin Kapteenia jättämään minut laiturille. Tapio lupasi kuitenkin näyttää taitojaan minulle laiturin tuntumassa samalla kun hän kuskailisi seuraavaa koeajajaa. Virittelin kamerani valmiiksi...



Leukani oli loksahtanut jo ensimmäisen kuvan aikana. Älyttömän hurjan näköistä!! "Eikö vene uppoa kun sillä menee tuollalailla sivuttain", kysyin. "Ollaan kokeiltu, että hörppäisikö vene vettä, mutta siinä ei olla onnistuttu", Tapio naurahtaa. Lopuksi Tapio pyytää minua vielä mainostamaan, että kuka tahansa saa kokeilla veneiden ajoa ilmaiseksi! Varausta vaan numeroon 06 5393555, aikaa on 11.8.2013 asti.

Kiitin Kapteenia ja jatkoin matkaani takaisin Eläinpuistolle päin. Tuumin, että normaalit karhut tykkäävät uimisesta, mutta meille maskoteille elämä maan kamaralla on niin paljon mukavampaa!

Tässä kaikki tällä kertaa!

Rakkain terveisin,
Santeri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti